Klimatsmart och utveckling

Om Skärgårdsenergi

Vi är engagerade i klimatsmarta energilösningar och vi arbetar över hela Sverige med att bygga effektiva el- och Solenergianläggningar för villor, bostadsrättsföreningar och företag.  På hemmaplan i Roslagen arbetar vi även med markanläggning, VVS och datanät. 

De produkter vi väljer att arbeta med är utvalda för att ge optimal funktion och att vara hållbara. Vi undviker kortsiktiga och billiga lösningar som blir dyrare i längden. Vi vill att du ska vara trygg med att det vi levererar fungerar under en lång tid framöver.

 Skärgårdsenergi ligger på Ljusterö i Stockholms skärgård och är en del av LLB Teknik AB (556770-6600).

 

Om grundaren 

Lars Berg grundande företaget 2005.  Han är utbildad elektriker men började sin  karriär som elektriker redan innan han var 12 år genom att bygga om det han kom över i hemmet . Det brinnande intresset för att lära sig mer och skapa nytt är lika stort idag och nu ligger hans fokus på klimatsmarta energilösningar.

När Lars inte är ute hos kund och arbetar letar han nya smarta lösningar eller bygger dem själv. Han  är involverad i ett antal utvecklingsprojekt med ledande aktörer och arbetar för att ta fram nya och bättre lösningar för framtiden.

Under vintern 2020 ska han bygga om en Snipa till eldrift. Ett projekt som ni kommer att kunna följa via facebook.